Η Βαρδάκειος Σχολή διοργανώνει εντατικά μαθήματα ελληνικής γλώσσας για ξένους διάρκειας δύο εβδομάδων. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν ή να βελτιώσουν τα ελληνικά τους, ενώ θέλουν να γνωρίσουν την καθημερινή ζωή ενός κυκλαδίτικου νησιού που είναι ζωντανό χειμώνα – καλοκαίρι.

ANNOUNCEMENT

INTENSIVE GREEK LANGUAGE COURSE IN 2024

27/5-7/6/2024 B1 Level


Πού βρισκόμαστε;
Το σχολείο βρίσκεται στο κέντρο της Ερμούπολης, πίσω ακριβώς από το θέατρο Απόλλων. Σε 5` με τα πόδια μπορείτε να κολυμπήσετε στην παραλία Αστέρια ή να φάτε στα δύο καφέ- εστιατόρια της περιοχής.

Ωράριο
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες από τις 9.30 -13.00. Οι διδακτικές ώρες διαρκούν 60` και ενδιάμεσα υπάρχουν δύο 15` διαλείμματα. Συνολικά το σεμινάριο περιλαμβάνει 30 διδακτικές ώρες και επιπρόσθετα προσφέρει απογευματινές δραστηριότητες.

Μέθοδος διδασκαλίας
Τα μαθήματα επικεντρώνονται και στις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες με έμφαση όμως στην παραγωγή και κατανόηση του προφορικού λόγου. Στους μαθητές δίνεται η ευκαιρία, μέσα από μικρά πρότζεκτ και με τις απογευματινές δραστηριότητες να επικοινωνούν με τους φυσικούς ομιλητές και να γνωρίζουν τον ελληνικό πολιτισμό. Παράλληλα οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια διαπολιτισμική εμπειρία μέσα από την επαφή τους με μαθητές διαφόρων εθνικοτήτων.

Πολιτιστικές δραστηριότητες

Vardakeios School
Το κτίριο της Βαρδακείου Σχολής

*Εκδρομή / πεζοπορία στην Απάνω Μεριά

*Ξενάγηση στο μεσαιωνικό οικισμό της  Άνω Σύρου, στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στα σημαντικότερα νεοκλασικά κτίρια της Ερμούπολης, στο αρχαιολογικό και βιομηχανικό μουσείο, στο θέατρο Απόλλων και στο Δημαρχιακό μέγαρο

*Μάθημα μαγειρικής


Άλλες πληροφορίες

Τα τμήματα είναι ολιγομελή (6–7 άτομα). Σε περίπτωση που σχηματιστεί τμήμα 2 ατόμων μόνο, οι ώρες αυτομάτως μειώνονται από 3 σε 2 την ημέρα

Στους ενδιαφερομένους στέλνεται ένα κατατακτήριο τεστ για να διαγνωστεί το επίπεδό τους. Για τα επίπεδα γλωσσομάθειας πατήστε εδώ.

Αν ενδιαφέρεστε για μία συγκεκριμένη περίοδο, για ιδιαίτερα μαθήματα ή για μαθήματα μέσω ίντερνετ παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

elGreek